Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler, at du skifter til Bricksite II, som tilbyder mange moderne muligheder for at præsentere dit indhold, og som samtidigt virker på tværs af mobiltelefoner og tablets/iPad. Kontakt Kundeservice, og så udvider vi din bruger med de nye muligheder.

Værk OBS på, at tabeller kan have visningsproblemer på mobiltelefoner og tablets/iPads. Denne mulighed er derfor fjernet i Bricksite II, men vi har valgt at beholde den i Classic.

Der er mulighed for at indsætte en tabel i tekst-editoren. Man skal ikke regne med samme muligheder som i eksempelvis Exel eller Numbers, men der er mange muligheder, hvis man bruger lidt tid på at sætte sig ind i tabel-funktionen.

Man kan med fordel benytte Tabel-funktionen til en bedre opstilling af medlemmer, åbningstider, skoleskema eller lignende.

For at redigere en allerede indsat tabel, kan du højreklikke i et felt i tabellen. Der får du nu mulighed for at tilføje eller fjerne "rækker" eller "kolonne". Du kan også under "celleegenskaber" overordnet redigere en tabel (indsætte baggrundsfarve, baggrundsbillede, ramme m.m)

Det kræver lidt tid at sætte sig ind i alle funktionerne, så det er en god idé at øve sig i et blankt tekst-afsnit først.