Der er mulighed for at indsætte en tabel i tekst-editoren. Man skal ikke regne med samme muligheder som i eksempelvis Exel eller Numbers, men der er mange muligheder, hvis man bruger lidt tid på at sætte sig ind i tabel-funktionen.

Man kan med fordel benytte Tabel-funktionen til en bedre opstilling af medlemmer, åbningstider, skoleskema eller lignende.

For at redigere en allerede indsat tabel, kan du højreklikke i et felt i tabellen. Der får du nu mulighed for at tilføje eller fjerne "rækker" eller "kolonne". Du kan også under "celleegenskaber" overordnet redigere en tabel (indsætte baggrundsfarve, baggrundsbillede, ramme m.m)

Det kræver lidt tid at sætte sig ind i alle funktionerne, så det er en god idé at øve sig i et blankt tekst-afsnit først.