Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler, at du skifter til Bricksite II, som giver din hjemmeside et mere moderne udseende. Du kan nemt sætte din hjemmeside på pause i Bricksite II, hvor vi tilbyder månedlig betaling, og du kan altså sætte dit abonnement på pause fra måned til måned. Kontakt Kundeservice, og så udvider vi din bruger med de nye muligheder.

Du kan gøre din hjemmeside offline under "Site og Domæner" -> "Site/synlighed".

Du sletter ikke din hjemmeside, hvis du gør den offline. Se her, hvis du ønsker at slette din hjemmeside.

Du kan også vælge ikke at gøre hele siden offline, men i stedet gøre siderne på hjemmesiden offline individuelt. Så kan du beholde en eller flere sider online, mens du redigerer de andre. Denne mulighed finder du under "sideindstillinger" for hver enkelt side.