Indhold

Tilføj Ny Betalingsmetode
Opdater Eksisterende Betalingsmetode
Slet Betalingsmetode

Tilføj Ny Betalingsmetode

Tryk på pilen ( ⌵ ) ud for Din Profil øverst til højre og vælg Betalinger.

Tryk nu på Tilføj Betalingsmetode og indtast dine kortoplysninger fra forsiden af dit betalingskort, samt udløbsmåned, udløbsår, og de tre cifre på bagsiden af betalingskortet.

Betalingskortet skal være aktiveret for tilbagevendende betalinger. Visse korttyper, herunder Maestro, Visa Electron og virtuelle engangskort kan være spærret for abonnementsbetalinger. Kontakt din bank for at høre mere, hvis du har en af disse korttyper.

Tryk på Opret Abonnement.

Afhængigt af din bank vil du blive bedt om at godkende betalingsaftalen i din mobilbank, med MitID, eller SMS.

Du kan tilføje så mange betalingskort, som du har lyst til. Hvis vi ikke kan trække pengene fra det ene betalingskort, så forsøger systemet automatisk fra det næste i rækken.

Opdater Eksisterende Betalingsmetode

Hvis du har fået et nyt betalingskort, så sletter du først det gamle betalingskort fra oversigten.

Dernæst tilføjer du det nye betalingskort.

Slet Betalingsmetode

Tryk på pilen ( ⌵ ) ud for dit navn øverst til højre og vælg Betalinger.

Tryk på de tre prikker ( ••• ) ud for det ønskede betalingskort, og vælg Slet.