Vi er en online abonnementsvirksomhed, og derfor skal betalingen foregå med automatisk kortbetaling, hvor vi trækker direkte fra dit betalingskort. Vi er et kompakt team der servicerer rigtigt mange kunder, og vi har derfor ikke ressourcerne til at skulle følge manuelt op på bankoverførsler.

Indhold.

Tilføj Kort
Slet Kort

Tilføj Kort

Log ind på MIT BRICKSITE

Her går du så under dit navn i højre side til siden Betalinger

Tryk nu på Tilføj Betalingskort og udfyld dine oplysninger

For at et betalingskort er gyldigt pr. lovgivning fra 2021 skal betalingskort valideres via NemID
For at Validere med NemID skal du bruge enten SMS kode eller Nøgle APP, Nøglekort er ikke længere gyldige til Online Betaling

Slet Kort

Log ind på MIT BRICKSITE

Her går du så under dit navn i højre side til siden Betalinger

Tryk her på de tre prikker: • • • ud fra det kort du ønsker at slette og tryk Slet