Tilføj Kort
Slet Kort

Tilføj Kort

Tryk på pilen ( ⌵ ) ud for dit navn øverst til højre og vælg Betalinger.

Tryk nu på Tilføj Betalingskort og udfyld dine betalingsoplysninger.

Ny lovgivning kræver, at du verificerer betalinger med NemID App. Papkortet er ikke længere gyldigt. Alternativt kan du vælge SMS-verificering under betalingsflowet.
Hvis du anvender Maestro eller Visa Electron, så kan du opleve, at betalingen afvises. Dette skyldes, at mange banker ikke tillader abonnementsbetalinger med disse korttyper.

Slet Kort

Tryk på pilen ( ⌵ ) ud for dit navn øverst til højre og vælg Betalinger.

Tryk på de tre prikker ( ••• ) ud for det ønskede kort, og vælg Slet.