Start med at Udgive hjemmesiden, som du vil have på nettet. Hjemmesiden får et automatisk Bricksite-link efter udgivelsen.

Tryk på Domæner > Sider og Domæner i menulinjen.

Vælg den udgivne hjemmeside i den øverste dropdown-menu.

Vent på, at vinduet genopfriskes. Vælg nu det/de domæne(r), som skal forbindes med hjemmesiden i den nederste dropdown-menu.

Vent på, at vinduet genopfriskes igen. Der står to nu versioner af domænet i oversigten. De skal blive stående begge to!

Nu skal du blot vente på, at hjemmesiden kommer online. Det sker helt automatisk inden for få minutter!

FRIVILLIGT. Husk at fortælle Google, at din hjemmeside eksisterer, så man kan finde din hjemmeside på Google.

Animation af processen