Tilknyt Domæne

Denne funktion kræver PREMIUM.

Quick-Guide.

Animation af processen

Komplet Guide.

Start med at Udgive hjemmesiden, som du vil have på nettet.

Din hjemmeside får nu en intern adresse, som kun du kender.

Tryk på Domæner > Sider og Domæner i menulinjen.

Vælg den udgivne hjemmeside i den øverste dropdown-menu.

Vent på, at vinduet genopfriskes. Vælg nu det/de domæne(r), som skal forbindes med hjemmesiden i den nederste dropdown-menu.

Vent på, at vinduet genopfriskes igen. Der står to nu versioner af domænet i oversigten. De skal begge blive stående.

Nu skal du blot vente på, at hjemmesiden kommer online. Det sker helt automatisk inden for en time!

FRIVILLIGT. Husk at  fortælle Google, at din hjemmeside eksisterer, så man kan finde din hjemmeside på Google.