Tilknyt Domænet til Hjemmesiden

Mangler du et domæne? Køb et nyt domæne eller flyt dit eksisterende domæne til Bricksite.

Start med at Udgive hjemmesiden inde i redigeringsværktøjet.

Rediger > Udgiv

Gå derefter tilbage og vælg Tilknyt Domæne.

Hvis hjemmesiden ikke er opgraderet, bliver du bedt om at købe Premium (gennemfør købsprocessen, som beskrevet her).

Har du allerede opgraderet, og får du stadig denne besked? Hop under Din Profil ( ⌵ ) øverst til højre > Abonnementer > find abonnementet i listen > tryk på de tre prikker (•••) > Tilknyt til en anden hjemmeside > vælg hjemmesiden i listen > Tilknyt Premium.

Tilknyt Domæne — Mangler Premium

Lokale Domæner. Vælg domænet i oversigten og Tilknyt Domæne.

Eksterne Domæner. Vælg Tilknyt eksternt domæne for at forbinde dine domæner fra eksterne udbydere.
Domænet indtastes i feltet uden foranstillet https://www..
Husk at opsætte den påkrævne DNS–opsætning ved din eksterne udbyder, som vises i denne proces.

Der kan gå op til en time, før din hjemmeside er helt oppe at køre på domænet.

Tilknyt Domæne — Premium Aktiveret