Flyt Domænet Til Bricksite
DNS: Bricksite II (Premium)
DNS: Classic (Pro)

Spar Besværet: Flyt Domænet til Bricksite

Du vil oftest kunne flytte dit domæne til Bricksite og dermed gøre alting lettere for dig selv. Du kan nemlig også købe email gennem os, og dermed samle alt her.

FLYT DOMÆNET TIL BRICKSITE.

Start med at sætte disse indstillinger op ved din eksterne domænehost.

Det tager 2–3 timer (op til 24 timer) for disse indstillinger at træde i kraft ved din nuværende udbyder. Du behøver dog ikke at vente på dette — bare fortsæt med de næste trin i denne vejledning.

Når du har gjort det ovenstående, så gå ind på Domæner > Sider og Domæner i menulinjen.

Vælg den udgivne hjemmeside i den øverste dropdown-menu.

Siden opdaterer sig selv. Når den er opdateret klikker du på de tre prikker ( ••• ) ud for hjemmesiden helt ude til højre.

I treprikkersmenuen vælger du Peg Selv (Avanceret).

Indtast domænet i feltet uden https://www., og klik på Tilføj.

Du får muligvis en fejlbesked, hvori der står at domænet ikke peger korrekt. Denne kan du blot ignorere, hvis du netop har opdateret DNS ved din udbyder.

Hjemmesiden er online med SSL-certifikat inden for 15 minutter.

DNS — Classic Pro.

Denne funktion kræver CLASSIC PRO. Bemærk desuden, at når dit domæne ligger ved et andet firma, så kan vi ikke garantere, at din hjemmeside kører gnidningsfrit, og du er derfor ikke omfattet af denne del af vores vilkår omkring oppetid, hvis der sker en fejl i din udbyders systemer, som vi ikke er herre over.

Hvis du har årsager til at have dit domæne ved en anden udbyder, så følg vejledningen herunder.

Hvis du vil bruge domænet med CLASSIC PRO, så skal du opsætte følgende DNS ved den udbyder, hvor domænet ligger. Er du i tvivl om, hvordan dette sættes op ovre ved dem, så skal du kontakte den pågældende udbyder: Bricksite kan ikke hjælpe dig med andre udbyderes systemer, men vi kan naturligvis hjælpe dig, hvis du flytter domænet til os.

Type: A
Hostname: feltet er tomt (skriv et @, hvis systemet brokker sig)
Prioritet: 0
Værdi / Destination: 178.33.221.84
TTL: 3600

Type: A
Hostname: www
Prioritet: 0
Værdi / Destination: 178.33.221.84
TTL: 3600

Type: A
Hostname: m
Prioritet: 0
Værdi / Destination: 178.33.221.84
TTL: 3600

Type: AAAA
Slet. AAAA-recorden skal slettes helt, hvis du har en i din oversigt.

Når du har gjort det ovenstående så skal du skrive til os, fordi du med det gamle system (Classic) ikke kan gøre resten selv.

Det tager nu op til 48 timer, inden din hjemmeside er oppe at køre og får et SSL-certifikat.