Aktiver Tofaktorgodkendelse
Deaktiver Tofaktorgodkendelse
Mistet Din Telefon?

Aktiver Tofaktorgodkendelse.

Vi anbefaler at aktivere tofaktorgodkendelse, hvis du sender følsom persondata over email, eller hvis du ønsker at sikre dig selv mod hackere. Det betyder, at du skal have din telefon på dig, når du logger ind. Tofaktorgodkendelse aktiveres kun for den emailadresse, du er logget ind med.

Log ind på webmailen som normalt.

Tryk på Indstillinger > Adgangskode > Tofaktorgodkendelse.

Her får du nu valget mellem at anvende en Godkendelsesapp eller at modtage koden pr. SMS. Vi anbefaler app, da dette er den sikreste løsning.

Brug Godkendelsesapp

Vi anbefaler, at du downloader Microsoft Authenticator (iOS / Android).

Microsoft Authenticator tager backup og kan synkronisere mellem alle dine enheder. Du har formentlig allerede en godkender-app installeret på din telefon i forbindelse med dine andre onlinekonti eller i dit arbejde. Den skal du være velkommen til at benytte, da vi understøtter alle godkendelsesapps.

I webmailen vælger du muligheden Aktiver med Google Authenticator

Indtast din nuværende adgangskode.

I appen på din telefon trykker du Tilføj konto

Skan QR-koden vist i webmailen med godkendelsesappen på din telefon.

Indtast bekræftelseskoden fra appen i webmailen.

Tryk på Indsend.

Du bliver nu bedt om at logge ind igen.

Færdig! Du vil fremadrettet blive bedt om at åbne appen på din telefon og indtaste en bekræftelseskode, når du logger ind.

TIP. Klik her for andre tips og tricks til at forbedre sikkerheden.

Brug SMS

I webmailen vælger du Aktiver med SMS.

Skriv din adgangskode.

Skriv dit telefonnummer i følgende format: 011-landekode-xxxxxxxx, for eksempel 011-45-12345678 og tryk på Indsend.

Indtast bekræftelseskoden i SMS'en i webmailen.

Tryk på Indsend.

Du bliver nu bedt om at logge ind igen.

Færdig! Du vil fremadrettet blive bedt om at åbne appen på din telefon og indtaste en bekræftelseskode, når du logger ind.

Deaktiver Tofaktorgodkendelse

Vi anbefaler at aktivere tofaktorgodkendelse, hvis du sender følsom persondata over email, eller hvis du ønsker at sikre dig selv mod hackere. Det betyder, at du skal have din telefon på dig, når du logger ind.

Log ind på webmailen som normalt.

Tryk på Indstillinger > Adgangskode > Tofaktorgodkendelse.

Vælg Deaktiver.

Indtast din adgangskode.

Indtast bekræftelseskoden fra App eller SMS.

Tryk på Indsend.

Tofaktorgodkendelse er nu deaktiveret, og du kan logge ind som normalt.

Mistet Din Telefon?

Skriv en email til Kundeservice, og så hjælper vi dig med at få gendannet din adgang.