Udgiv din hjemmeside på dit eget domæne

Trin 1 - Udgiv hjemmesiden

For at udgive din hjemmeside, skal du blot klikke på den grønne knap øverst til højre i Editor:

DIn hjemmeside vil herefter være udgivet på en gratis adresse:

Trin 2 - Opgrader til Premium

Klik på den grønne knap med "Opgrader til Premium" når du har udgivet din hjemmeside:

Gennemfør herefter købet, og din side vil nu være markeret med en stjerne:

Trin 3 - Tilknyt Domæne

Har du ikke et domæne i forvejen? Registrer et nyt eller flyt et eksisterende domæne til os ved at klikke her

For at tilknytte et domæne til din Premium-hjemmeside, skal du klikke på "Administrer hjemmeside":

Herefter kan du tilknytte dit domæne ved at klikke på knappen "Tilknyt Domæne":

Vælg til sidst dit domæne, og tryk på "Tilknyt"

Tillykke! Dit domæne er hermed tilknyttet din hjemmeside

Der kan gå op til en time før din hjemmeside er helt oppe at køre på domænet.