Vi tager pt. mod følgende korttyper
Opdateret 31/05/2020

Dankort
VisaDankort
Visa
Mastercard

TIP. Sørg for at vælge QuickPay, hvis du bliver spurgt om det.

Understøttede Browsere

Du kan ikke betale, hvis du bruger Internet Explorer og andre forældede browsere. SE UNDERSTØTTEDE BROWSERE.

Geoblokering

Vi oplever sommetider, at et betalingskort kan være geoblokeret. Du kan aktivere internettransaktioner i din netbank eller i din mobilbank.

Ugyldige Faktureringsoplysninger

Pga. EUs Betalingslov (PSD2) er vi underlagt ekstra strenge betalingskrav for abonnementsbetalinger. Faktureringsoplysningerne skal stemme overens med de personoplysninger, banken har registreret på dit betalingskort. Hvis der ikke indtastes korrekt navn, adresse og postnummer, så vil betalingen blive afvist af din bank.