Understøttede Browsere.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Microsoft Edge v. 85 og frem
Opera
Apple Safari
Andre Chromium-baserede browsere.

Internet Explorer er ikke understøttet. Det er en forældet browser, som Microsoft officielt stoppede support på i 2015, og er ved at udfase til fordel for Edge. Vi anbefaler alle at skifte til en af de nedenstående moderne browser, af brugervenligheds- og sikkerhedsmæssige årsager. Mange funktioner i Bricksite II vil ikke virke med Internet Explorer, og du kan have problemer med at logge ind.

Understøttede Operativsystemer

Vi understøtter altid den seneste version af de mest almindelige operativsystemer, som bruger en af de understøttede browsere. Vi har ingen app, og redigering fra telefoner og tablets er fravalgt, for at vi kan give den bedste service, brugeroplevelse, og funktionalitet.

Windows
macOS
Chrome OS
Linux

Vi understøtter ikke redigering fra telefoner, tablets, eller andre touchdisplays. Vi har heller ingen app, som man kan redigere sin hjemmeside med. Vi kan kun garantere, at Bricksite II virker fra en almindelig computer med mus og tastatur og med den seneste version af en af de nedenstående browsere.