Bricksite 3 er på gaden! Vi arbejder på nyt inspirerende indhold. Hold øje her.

Bricksite 3 er stadig i betaudgave

Vær opmærksom på, at Bricksite 3 stadig er under aktiv udvikling, og der kommer nye funktioner, indhold, forbedringer og fejlrettelser næsten hver dag i den kommende fremtid. Hvis du foretrækker en mere stabil oplevelse, så er du mere end velkommen til at oprette din hjemmeside i vores gamle version, Bricksite 2, men vær opmærksom på, at du vil skulle bygge siden forfra i Bricksite 3 på et senere tidspunkt.

Vi håber på din tålmodighed og forståelse, og i den forbindelse må du meget gerne sende din feedback til os. Du finder en smilende feedbackwidget nederst til venstre, når du er inde at redigere din hjemmeside i Bricksite 3. Her kan du give en stjernebedømmelse af din nuværende oplevelse af systemet, og sende forbedringsforslag til udviklerne.

Vores udviklere læser alt feedback, men vi forbeholder os retten til at prioritere iblandt de indkommende forslag.

Send din feedback via feedbackwidgeten nederst til venstre inde i Bricksite 3 redigeringsværktøjet.