HUSK. Overhold GDPR, når du videresender dine firmamails til din private emailadresse. Det er som udgangspunkt ulovligt at videregive data til et andet system uden først at have spurgt kunden om lov. Gratis emailudbydere analyserer indholdet af emails og bruger det til mange forskellige formål, herunder annoncering. Du skal derfor have et meget bredt samtykke fra kunden for at gøre det. Hvis du fx bruger Gmail.com, så skal du have lov af kunden til at videregive sine data til Google til de formål, som Google oplister i sin privatlivspolitik. Du skal derudover underskrive en databehandleraftale med Google, og det tilbyder de ikke, at du kan gøre med den gratis version af Gmail.com.

Gå ind på mail.hostedemail.com.

Tryk på IndstillingerVideresendelse af Post

Sørg for at markere Aktiveret.

Det kan være praktisk at deaktivere Behold Lokal Kopi, så din mailboks ikke fyldes op. Når din mailboks er fuld, så blokeres din emailadresse nemlig for nye beskeder.

Indtast emailadressen/-erne under Videresendelse til modtagere.

TIP. Hvis der er flere adresser, så adskiller du dem med linjeskift.
Afslut med et tryk på Gem.

Husk at sende en testbesked, så du er sikker på, at det virker.