Classic er et udgået produkt. Desværre tilbyder vi endnu ikke webshop i Bricksite II, men det er nemt at integrere webshops fra andre udbydere ind i Bricksite II. Så får du både et mere moderne look, flere betalingsmuligheder — og måske endda højere konverteringsrate. En moderne hjemmesider og en god brugeroplevelse giver dig nemlig mere tilfredse og trygge kunder. Kontakt Kundeservice, og så opgraderer vi din bruger med de nye muligheder. Husk at nævne, at du er interesseret i dine muligheder for at integrere en webshop fra en anden udbyder.

Vis Indkøbskurv på Hjemmesiden

Med modulet "Webshop", kan du vælge om du vil have vist indkøbskurven øverst på siden. Dette vælger du under "Design" og "Quick-links".

Det er også under "Quick-links" at du vælger om du vil vise Dankort-logo eller PayPal-logo.

Indkøbskurven skal aktiveres først. Dette gøres under "Indstillinger" i kataloget. Du skal alle menufelterne igennem før du kan aktivere, så der skal tages stilling til forskellige ting og skrives købsbetingelser.