Classic er et udgået produkt. Desværre tilbyder vi endnu ikke webshop i Bricksite II, men det er nemt at integrere webshops fra andre udbydere ind i Bricksite II. Så får du både et mere moderne look, flere betalingsmuligheder — og måske endda højere konverteringsrate. En moderne hjemmesider og en god brugeroplevelse giver dig nemlig mere tilfredse og trygge kunder. Kontakt Kundeservice, og så opgraderer vi din bruger med de nye muligheder. Husk at nævne, at du er interesseret i dine muligheder for at integrere en webshop fra en anden udbyder.

PayPal eller Betalingskort?

Dette er et spørgsmål om omsætning. Hvis du har en lille omsætning, eller mange småbetalinger (fx 10 kr. pr. betaling), så kan det måske bedre betale sig at tage mod internationale betalingskort i stedet for Dankort, og hvis du har en høj omsætning med mange småbetalinger, så er PayPal måske sagen. PayPal tager ikke et abonnement, men deres gebyr pr. betaling er derimod sat højt.

Priser & Gebyrer

Det kommer an på en beregning fra din side, om det kan svare sig i din unikke situation at bruge tid og penge på at have en rigtig indløsningsaftale til betalingskort gennem Bambora. Prisen for at tage mod især de internationale betalingskort er pga. EU-regulering faldet betragteligt over de seneste par år, så det kan efterhånden godt betale sig, fordi PayPals gebyrer ikke har udviklet sig over en årrække.

PayPal

Betalingskort

Som det eneste alternativ til PayPal, så skal du bruge Bambora (tidl. ePay) for at tage mod betaling i Classic Webshop. Her betaler du et fast abonnement + et transaktionsgebyr. I øjeblikket er de første 250 betalinger/md. uden transaktionsgebyr ved Bambora. Bamboras indløsningsaftale hedder «Bambora Online», men du kan sagtens have en indløsningsaftale gennem andre firmaer og sætte det op med din Bambora-bruger. Bemærk dog, at du stadig skal betale abonnement ved Bambora, så det er ofte billigst blot at bruge Bambora Online-indløsningsaftalen, de tilbyder.

BEMÆRK: Hvis du derudover ønsker at tage mod Dankort, så skal du have en indløsningsaftale med NETS udover abonnementet til Bambora, idet NETS har monopol på dankortbetalinger.

Mobilepay

Bambora har et tilkøb, hvor du kan tage mod MobilePay. Du betaler et ekstra månedligt abonnement + et transaktionsgebyr pr. betaling. MobilePay understøtter også Dankort, så du kan gøre dette i stedet for at have din egen indløsningsaftale med NETS. Du kan også vælge kun at tage mod MobilePay på din webshop, og dermed tage mod mange af de internationale betalingskort + Dankort.

BEMÆRK: Du udelukker dermed udenlandske kunder fra at bruge din webshop, hvis du vælger kun at tage mod MobilePay.

Sådan Kommer Du I Gang

Trin 1 — Domæne

Du skal have et domænenavn for at have en webshop. Det kan du KØBE GENNEM OS HER.

Trin 2 — Abonnement ved Bricksite

Du skal have et CLASSIC PRO ABONNEMENT på din hjemmeside ved Bricksite for at kunne bruge webshopmodulet.

Trin 3 — CVR

Du behøver formentlig ikke at momsregistreres ved SKAT, men du skal have et CVR-nr.

Trin 4 — Få en Indløsningsaftale

For at dine kunder kan betale med kreditkort på din hjemmeside, skal du have en aftale med en indløser. Det er din indløsningsaftale, der afgør, hvilke betalingskort der kan bruges til betaling på din hjemmeside. Bambora tilbyder Bambora Online, som du kan ansøge om HER.

Mange indløsere stiller krav om, at du skriver dine handelsbetingelser på hjemmesiden. Hvis du ønsker at tage mod Dankort, så skal dine handelsbetingelser fremgå på dansk, da de ellers afviser din ansøgning. Du kan generere standard handelsbetingelser HER, hvor du blot vælger alt relevant, og så laver systemet handelsbetingelserne for dig. Husk dog på, at du skal overholde lovens og indløserens krav til handelsbetingelser.

Trin 5 — PayPal (frivilligt)

OPRET EN PAYPAL ERHVERSKONTO.

Trin 6 — Opsæt Classic Webshop

Aktiver kreditkortlogoer/PayPal-logo under Quick Links.
Aktiver INDKØBSKURVEN også under Quick Links.
Indsæt dit Merchant-ID fra Bambora i modulet «Webshop».

Trin 7 — Opsæt Betalingsmetode(r)

Kopier din MD5-nøgle fra webshop til Bambora under:

Katalog og Webshop > Webshop > Indstillinger > Betalingsformer, online > ePay

PayPal

Hvis du blot tager mod PayPal, så bare sæt flueben i «PayPal-integration» og indtast din emailadresse på din PayPal-bruger.
Hvis du derimod tager mod PayPal gennem Bambora, så skal du ikke sætte hak i den boks, men derimod vælge «ePay Betalingssystem» og sætte hak ud for «PayPal» derunder i stedet for.

Bambora

Indtast dit Merchant-ID fra Bambora i det tilhørende felt.
Kopier MD5-nøglen fra Bricksite og indsæt på din Bambora-bruger.
Tilføj følgende IP-adresser til Bambora under API > Adgang:

178.33.221.84
147.135.129.10

Tillægspris

Bemærk, at det er ulovligt at overvælte betalingsgebyret på dine privatkunder, så «Tillægspris» skal stå til 0,00 kr. Du kan styre gennem din bruger ved Bambora, om du vil overvælte betalingsgebyrer for firmakort og kunder uden for EU, eller om du selv betaler for det.